Så kom dagen då de två halvorna skulle limmas ihop. Redan igår när överdelen var klar kändes helt plötsligt bygget som möjligt att bli klar med. Tog ut den för att provsitta innan jag limmade ihop den. Vore trist om fotstödet hamnat fel. Jag har ju valt att ha främre skott och fotstöd i ett för att spara ytterligare vikt. Maya kom ner. Men jag konstaterade att jag själv kommer att få oerhört att klämma ner mig i denna. Men den är ju tänkt att passa för Lena så det ska nog vara lugnt. Jag hade lite för stor fötter…

La på lim runt hela kanten på en gång. Placerade därefter överdelen ovanpå. Passformen var så bra att jag bara behövde ett stag precis på mitten i sittbrunnen. Nöjd helt enkelt. Nu är det bara att vänta och sätta på remsor med epoxi för att förstärka fogen. Det får bli efter Egypten resan. Sen är det bara att fixa till ett perfekt ytskickt! Lätt som en plätt – slipa har man ju gjort förut…